2020-04-15 11:13:57• hírek • Szatmár.ro

Mobilitást a hősöknek: az első héten már 11 megye élt a segítséggel

Az elmúlt napok-hetek híradásai többnyire csak arról szóltak, hogyan védjük meg magunkat a szélsebesen terjedő koronavírustól, azonban joggal merül fel az a kérdés is, hogy kik támogatják azokat, akik a frontvonalban éjt nappallá téve a ragály ellen harcolnak.

E vészterhes idők hősei kétségtelenül azok, akik időt és erőt nem sajnálva azon munkálkodnak, hogy a lakosságot megvédjék a Covid-2019 jelentette fenyegetéstől. Legyen szó orvosokról, asszisztensekről, katasztrófavédelmi egységekről, rendőrökről, csendőrökről, tűzoltókról vagy katonákról, mindannyian a koronavírus ellen folytatott harc aktív résztvevői, és épp ezért megérdemlik a támogatást. E gondolatot szem előtt tartva, a szatmári Autonet Import Kft., a beszállítóival és a szárnyai alatt működő szervizhálózatokkal közösen elindította a „Mobilitást a hősöknek” nevű kampányt.


A Castrol, a Mahle, a Monroe, az NGK, az Osram, a Pirelli és a Varta beszállítókkal, valamint az Automeister, Auto Check Center és a CarXpert szervizhálózatokkal együttműködve az Autonet létrehozott egy 200 ezer lej értékű országos pénzalapot, melyből a frontvonalban szolgálatot teljesítő gépjárművek javítási és karbantartási költségeit szeretnék támogatni – derült ki az szatmári cég projektindító közleményéből. A kezdeményezés bejelentését követően újabb cégek csatlakoztak az akcióhoz: immár partnerként vesz részt az akcióban a Bosch, Lemförder, Schaeffler és a TRW, valamint az AutoCrew, a Bosch Car Service és a PontS hálózatok több tagja is, mely azt jelenti, hogy a kifejezetten erre a célre elkülönített pénzalap is megnőtt.


A "Mobilitást a hősöknek" már a kezdeményezés első napjaitól fogva nagy sikernek örvendett, számos intézmény élt a felkínált lehetőséggel. Jelen pillanatig 9 mentőautó, 21 katasztrófavédelmi kocsi, illetve 27 rendőrségi és csendőrségi autó került javításra Arad, Buzau, Kolozs, Dambovita, Giurgiu, Hargita, Ilfov, Prahova, Szatmár, Szeben és Vrancea megyékben, valamint Bukarestben.


Mindazon intézmények képviselői, akik a továbbiakban is szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, tárcsázzák a 0373 31 31 30-as telefonszámot, és az Autonet munkatársai gyorsan és hatékonyan orvosolni fogják a jelzett problémákat. „Reméljük, hogy a Mobilitást a hősöknek kezdeményezésünk jelentős mértékben támogatni tudja majd a vírus ellen harcolók tevékenységét, és ez által hozzájárulhatunk a lakosság biztonságának megőrzéséhez is. Meggyőződésünk, hogy együtt túljuthatunk minden akadályon, melyet elénk gördít az élet” – írja legutóbbi közleményében az Autonet.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: